Zilele acestea am avut surpriza sa constat ca am 2 subscriberi noi inscrisi pe blog. Nu am sarit in sus, ci m-am uitat prima data la adresele lor de mail, una dintre ele: pulvillarrac@gmail.com – nu parea din prima bot, asa ca i-am dat pace, zic poate e cineva, si inca blogul meu e sus si bine – deci exclus sa fie hacker . Azi insa dupa aproape 5 zile de inactivitate a aparut inca un subscriber. Am intrat la banuieli si am dat o cautare pe google cu adresa primului dintre ei: pulvillarrac@gmail.com .
Si uite ce am gasit: http://twitter.com/henninguhle/statuses/3691322134. N-am mai stat pe ganduri si le-am dat delete la toti subscriberii cu adrese de mail suspecte.
ATENTIE: DACA SE INREGISTREAZA CINEVA LA TINE PE BLOG CU ADRESA DE MAIL pulvillarrac@gmail.com SAU ALTE ADRESE DE MAIL GEN caractereaiurea@gmail.com NU MAI STATI PE GANDURI SI LE DATI DELETE! SAU RISCATI SA VA TREZITI CU BLOGUL HACKUIT!
MAI MULTE DETALII:
http://nostradistro.com/2009/09/02/warning-to-wordpress-users/
http://www.packcamera.com/archives/409
http://www.emintelligencer.org.uk/2009/09/02/spam-hack-attack/


