September 3rd, 2009 at 2:02 AM
Posted By: johnaverage
Posted in: Utile

Zilele acestea am avut surpriza sa constat ca am 2 subscriberi noi inscrisi pe blog. Nu am sarit in sus, ci m-am uitat prima data la adresele lor de mail, una dintre ele: pulvillarrac@gmail.com – nu parea din prima bot, asa ca i-am dat pace, zic poate e cineva, si inca blogul meu e sus si bine – deci exclus sa fie hacker . Azi insa dupa aproape 5 zile de inactivitate a aparut inca un subscriber. Am intrat la banuieli si am dat o cautare pe google cu adresa primului dintre ei: pulvillarrac@gmail.com .
Si uite ce am gasit: http://twitter.com/henninguhle/statuses/3691322134. N-am mai stat pe ganduri si le-am dat delete la toti subscriberii cu adrese de mail suspecte.

ATENTIE: DACA SE INREGISTREAZA CINEVA LA TINE PE BLOG CU ADRESA DE MAIL pulvillarrac@gmail.com SAU ALTE ADRESE DE MAIL GEN caractereaiurea@gmail.com NU MAI STATI PE GANDURI SI LE DATI DELETE! SAU RISCATI SA VA TREZITI CU BLOGUL HACKUIT!

MAI MULTE DETALII:
http://nostradistro.com/2009/09/02/warning-to-wordpress-users/
http://www.packcamera.com/archives/409
http://www.emintelligencer.org.uk/2009/09/02/spam-hack-attack/

wp_hack



August 8th, 2009 at 9:15 PM
Posted By: johnaverage
Posted in: Practica, Utile

Sigur nu e prima tentativa de acest gen, insa pana acum nu am vazut una pe viu si asa de bine facuta! Aveti grija sa nu le cadeti in plasa si sa introduceti pe sit-uri din astea username si parole ca v-ati ars!



Powered by  MyPagerank.Net
Pagini personale Submit Your Site SmartNetBook.ro
Blog Flux Directory PRO Sites